Näyttökuva 2019-7-17 kello 19.21.54.png

Vihreä yritysjohtaja

Kestävä talous ja elinkeinoelämä, ekologinen rakennemuutos ja digitalisaatio ovat kiinnostukseni ytimessä. Taustani on liike-elämän johtotehtävissä suomalaisissa brändiyhtiöissä ja koulutukseni MBA Turun Kauppakorkeakoulusta.

NYKYISIN: markkinapaikkajohtaja, Schibsted Media Group (Tori.fi -markkinapaikasta vastaava johtaja)

TYÖHISTORIA: Markkinointijohtaja, Harvia Groupissa, markkinointijohtaja Raisio-konsernissa, myynti- ja markkinointijohtaja Biolan-ryhmässä

LinkedIn-profiilini

 
maija sylissä.png

Eläinrakas arvoliberaali

Faaraokoira Maija (s. 9/2017) on asuu kanssani Helsingin Töölössä. Arvoiltani olen liberaali. Maailma muuttuu, kun kaikki saadaan mukaan ja erilaisuus nähdään vahvuutena. Meidän on samalla poistettava ihmisiltä kaikki esteet, jotka estävät heitä olemasta kaikkea sitä mitä he voivat olla. Tilaa unelmille. Meillä on edelleen kaikki mahdollisuudet maailmassa, hyödynnetään ne.

Kuvia Maijasta Instagramissa

 
Timo Huhtamäki vihreät

Pragmaattinen realisti 

Asiat ovat aina monimutkaisia ja niillä on monta puolta.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on viestinnän armoilla. Edistän laadukkaan viestinnän merkitystä päätöksenteossa.  Yhteiskunnallisten vaikuttajien tulee ymmärtää, ettei vaikutustyö onnistu ilman kykyä viestiä ymmärrettävästi monimutkaisista kokonaisuuksista. Viestintäkyky rakentaa menestyksen sillan politiikan, vaikuttajien ja yritysmaailman välille.

Me emme voi rakentaa maailmaa utopiasta käsin. Voimme ottaa askelia vain siitä pisteestä, missä olemme nyt.